Maher zag zoekend Ajax in Utrecht: 'Score had nog veel hoger uit kunnen vallen'

Maher zag zoekend Ajax in Utrecht: 'Score had nog veel hoger uit kunnen vallen'

Gepubliceerd: donderdag 5 maart 2020 om 07:18do 05-03-2020 om 07:18

Laatste update: donderdag 5 maart 2020 om 08:10do 05-03-2020 om 08:10

Adam Maher heeft genoten van de bekerzege van zijn FC Utrecht op Ajax (2-0). De aanvallende middenvelder denkt dat zijn ploeg terecht als winnaar van het veld is gestapt.

Maher weet dat Ajax-thuis een belangrijke wedstrijd is in de Domstad en geeft toe dat de Utrechters bloed roken in aanloop naar de halve finale van de KNVB Beker. "Deze wedstrijd leeft enorm hier in Utrecht. Je weet dan dat er één ding mogelijk is: gasgeven. Je weet dat Ajax niet in goeden doen is, dan weet je dat je zeker kansen hebt. We hebben tegen elkaar gezegd dat we heel goed moeten zijn, alles geven voor elke meter. Je weet dat het vertrouwen bij Ajax niet heel hoog is", vertelt hij voor de camera van Voetbal International.

"Dan weet je dat je met onze kwaliteiten, zeker thuis, een hele mooie wedstrijd kan maken. Utrecht kwam nimmer écht in de problemen tegen het zoekende Ajax en Maher spreekt dan ook van een terechte zege. "Er is maar één team dat verdiend heeft gewonnen. De score had ook hoger uit kunnen vallen. Je weet dat er meer kan, maar ook dat je scherp moet blijven. Ajax kan ook zomaar een goal maken. We konden zeker vaker scoren. We hebben gevochten en alles gegeven", besluit Maher, die zich mag opmaken voor zijn tweede bekerfinale.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws