'Barcelona maakt plannen met Coutinho: mogelijke rol in terugkeer van Neymar'

'Barcelona maakt plannen met Coutinho: mogelijke rol in terugkeer van Neymar'

06-03-2020 12:32
19

FC Barcelona onderzoekt de mogelijkheid om Philippe Coutinho in te zetten bij de terugkeer van Neymar. Dat meldt Diario SPORT vrijdag. De Braziliaanse vedette van Paris Saint-Germain staat opnieuw in de belangstelling van Barça.

Barcelona verhuurt Coutinho dit seizoen aan Bayern München. De Duitse grootmacht heeft een optie tot koop van 120 miljoen euro, maar het is zeer de vraag of die gelicht gaat worden. Bij Bayern is men niet onder de indruk geraakt van de Braziliaanse spelmaker.

Als Bayern besluit níet definitief in zee te gaan met Coutinho, dan staan PSG of zijn oude club Liverpool volgens SPORT klaar om toe te slaan. In de tussentijd bereidt Barça zich voor op een aantal scenario's als Coutinho in de zomer terugkeert naar Camp Nou.

Mogelijk wordt Coutinho betrokken in de mogelijke terugkeer van Neymar, zo klinkt het. Door de verhuurde Braziliaan in te zetten als ruilmiddel, zou de transfersom danig gedrukt kunnen worden. Daar komt bij dat PSG-directeur Leonardo het al jaren ziet zitten in Coutinho.