Uitblinker Klaiber baalt nog steeds van 'Ajax': Ik zag die jongen helemaal niet

Uitblinker Klaiber baalt nog steeds van 'Ajax': "Ik zag die jongen helemaal niet"

08-03-2020 18:45
71

Sean Klaiber staat deze week in het middelpunt van de belangstelling. De rechtsback van FC Utrecht liep de bekerfinale tegen Feyenoord mis door een late gele kaart tegen Ajax en was ontroostbaar: zondag herpakte hij zich echter met twee assists en één doelpunt tegen Sparta.

Na afloop baalde Klaiber echter nog steeds van zijn boeking tegen Ajax: de verdediger vond niet dat zijn overtreding op Nicolás Tagliafico een buitensporige was. "Ik zag die jongen helemaal niet. Ik ging er één voorbij en ik wilde die bal binnenhouden", liet hij weten aan de NOS. "Mijn voet ging omhoog en hij ging eroverheen. Het was helemaal niet zwaar. Aan de ene kant dom van mij, maar wel de manier waarop ik speel: ik wil voor elke bal vechten."

Klaiber had het nog steeds zwaar met zijn schorsing, maar zette zijn negatieve energie om in een sterke wedstrijd tegen Sparta. "Heerlijk om dit op de mat te leggen na woensdag. Dat was hartstikke zwaar, veel jongens met kramp. Heerlijk om zo'n uitslag (5-1, red.) neer te zetten."