Breaking news

LIVE: Ajax pakt het initiatief, Feyenoord zakt in en wacht af op eigen helft

Perez vol ongeloof: 'Misschien wel de aller-, allerslechtste invalbeurt ooit'

Perez vol ongeloof: 'Misschien wel de aller-, allerslechtste invalbeurt ooit'

Gepubliceerd: zondag 8 maart 2020 om 19:58zo 08-03-2020 om 19:58

Laatste update: zondag 8 maart 2020 om 20:16zo 08-03-2020 om 20:16

Een verrassing was het niet meer voor Kenneth Perez, maar de analist van FOX Sports is zich een ongeluk geschrokken van de invalbeurt van Bruma in de competitiewedstrijd tussen FC Groningen en PSV (0-1). Dat laat hij zondagavond weten bij Dit Was Het Weekend.

Bruma begon in Groningen op de bank, maar mocht twaalf minuten voor tijd invallen om het ongelijk van trainer Ernest Faber bewijzen. Dat mislukte jammerlijk: de Portugese aanvaller had veertien balcontacten en leed acht keer balverlies. Perez weet niet wat hij zag. "Dit was misschien wel de aller-, allerslechtste invalbeurt die je ooit zult meemaken. Echt geen één ding deed hij goed", stelt hij in de studio van FOX Sports.

"Het is bijna sneu. Ik kan me voorstellen hoe hij zich voelt. Hij heeft, denk ik, op dit moment het gevoel dat hij nog geen skippybal kan hooghouden." Perez noemt het optreden van Bruma 'extreem slecht'. "Vandaag ging echt alles fout. Dat komt niet zo vaak voor. Het zijn basisdingen: balaannames, passes... Natuurlijk kan hij wel voetballen, maar hij zal hier zelf uit moeten komen."

Faber spreekt na de PSV-zege op Groningen van een 'zeer, zeer ongelukkige' invalbeurt van Bruma. "Uiteindelijk ben ik er ook om de spelers te blijven helpen. zolang ze er zelf in blijven geloven. En dat is nog steeds zo. Hij is goed als hij op snelheid de diepgang kan zoeken en een voorzet kan geven. Het is niet zo dat hij dat niet meer kan, maar vandaag bleek het niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws