Wanneer PSV gewoon blijft winnen, zien we een rare stand in de Eredivisie

"Wanneer PSV gewoon blijft winnen, zien we een rare stand in de Eredivisie"

09-03-2020 16:31
93

Willy en René van de Kerkhof vertrouwen op een goede afloop van PSV dit seizoen. De concurrenten van de Eindhovenaren blijven maar winnen, maar toch verwacht het duo een tweede of derde plaats. PSV staat nu vierde.

PSV heeft de stijgende lijn weer te pakken. Echter doet ook de concurrentie zijn werk. "Maar we worden nog tweede of derde", zegt Willy bij het radioprogramma Wakker! van Omroep Brabant. "Absoluut. PSV gaat geen play-offs spelen. Dat zou de club onwaardig zijn. Ze moeten er alles aan doen om tweede te worden."

PSV speelt in de komende vier weken thuis tegen FC Emmen, Heracles Almelo en Sparta. "En dat is goed, want daarna spelen ze tegen AZ", zegt René. "Maar let maar op: tegen die tijd, wanneer PSV gewoon blijft winnen, zien we een rare stand in de Eredivisie."

PSV won zondag met 0-1 door goalgetter Denzel Dumfries, die volgens René ook best als rechtsbuiten opgesteld zou kunnen worden. "Hij doet het goed. Het is onvoorstelbaar dat hij zo vaak scoort. Maar voor mij was de echte uitblinker Lars Unnerstall. Die gaat steeds beter keepen en hield ons echt meerdere malen op de been."