PSV houdt succesvolle staf intact: bloemen en verlenging voor Stinga en Koevermans

10 maart om 10:39
Laatste update: 10 maart om 10:59

PSV heeft twee oud-spelers binnenboord gehouden, heeft het dinsdagochtend bekendgemaakt via de officiële kanalen. Ovidiu Stinga en Danny Koevermans zijn sinds enige tijd betrokken bij het eerste dameselftal van de Eindhovenaren en hebben allebei hun contract verlengd.

De oud-middenvelder uit Roemenië is sinds 2015 al assistent-trainer bij PSV Vrouwen, terwijl de gewezen spits uit Schiedam aan zijn eerste seizoen als assistent bezig is. Stinga en Koevermans zullen ook volgend seizoen bij het team betrokken blijven: de twee oud-spelers hebben hun contract verlengd – PSV laat onvermeld tot wanneer de nieuwe verbintenissen lopen – en staan hoofdtrainer Sander Luiten ook na de zomerstop bij.

Luiten is sinds 2018 de eindverantwoordelijke en tekende in februari al bij tot 2021. PSV is – met nog twee wedstrijden te gaan – al zeker van de koppositie in de reguliere competitie en een plekje in de kampioensgroep. Vorig seizoen eindigde PSV ook bovenaan in de competitie, maar werd het in de kampioenscompetitie nog bijgehaald door FC Twente en Ajax.