Berghuis denkt aan twee competities: Dat lijkt me echt nog weleens wat

Berghuis denkt aan twee competities: "Dat lijkt me echt nog weleens wat"

Gepubliceerd: donderdag 12 maart 2020 om 10:45do 12-03-2020 om 10:45

Laatste update: donderdag 19 maart 2020 om 09:58do 19-03-2020 om 09:58

Duitsland of Spanje: Steven Berghuis heeft wel oren naar een buitenlandse transfer. De aanvoerder van Feyenoord is na zijn mislukte Premier League-avontuur bij Watford benieuwd waar zijn plafond ligt.

"De Bundesliga, dat lijkt me echt nog weleens wat. Of La Liga. Ja, die ambitie heb ik echt nog wel", vertelt Berghuis aan Life After Football. "Maar het hele verhaal moet kloppen. Ik wil niet zomaar ergens op de bank belanden, ik wil echt de kans krijgen te gaan spelen."

Berghuis gaat geen vertrek forceren, benadrukt hij. "Het kan natuurlijk ook van Feyenoord-kant komen hè, dat ze een jonge jongen daar willen hebben, of zo. Maar daar ga ik me nu nog niet druk om maken. Dat is meer voor tegen de zomer. Ik focus me nu op mijn werk hier."

De laatste weken is Berghuis in topvorm. Het kan volgens de Feyenoord-vedette niet los worden gezien van trainer Dick Advocaat. "Dick prikkelt. Hij is duidelijk, eerlijk, een fijne man om mee te werken. En het vertrouwen dat hij me gaf door me aanvoerder te maken, dat wilde ik echt terugbetalen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws