Manchester City-back Mendy getest op coronavirus: 'Leek als iets uit horrorfilm'

12 maart om 22:11

Benjamin Mendy zit in quarantaine in zijn huis in Engeland. Een familielid van de Manchester City-verdediger is besmet met het coronavirus en Mendy zelf werd donderdag uitvoerig onderzocht door zorgverleners.

Dat stelt The Sun aan de hand van meerdere gesproken bronnen. Meerdere zorgverleners in speciale pakken verschenen donderdag bij het huis van Mendy en bleven maar liefst vijf uur binnen, zo meldt de Engelse krant. "Een ambulance en andere auto kwamen om 11:00 uur bij zijn huis aan. Iemand in een speciaal pak kwam uit de wagen, het leek als iets uit een horrorfilm", vertelt een ooggetuige tegen The Sun

"Ze gingen in en uit zijn huis voor vijf achtereenvolgende uren. Het was duidelijk dat ze het aan het behandelen waren alsof het iets te maken kon hebben met het coronavirus", zo laat de omstander weten. Het is nog niet bekend of het familielid van Mendy daadwerkelijk besmet is met het coronavirus. Manchester City neemt het zekere voor het onzekere en heeft tegen Mendy gezegd dat hij de eerstkomende tijd thuis moet blijven.

City speelt aanstaande zaterdag tegen Burnley, maar het is dus al zeker dat Mendy dat duel moet missen.