Buitenspel: Geen konijn, maar Van Persie bij spreekbeurt jonge fan

12 maart om 21:54

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Van Persie komt opdagen voor spreekbeurt
De achtjarige Teun kreeg woensdag de verrassing van zijn leven. De jonge Feyenoord-fan hield een spreekbeurt over zijn idool Robin van Persie, toen de topscorer aller tijden van Oranje plots in zijn klas stond. De voormalig aanvaller besloot in te gaan op een uitnodiging van de moeder van Teun via Twitter. 'Aangezien ook iedereen zijn konijn meeneemt als daar de spreekbeurt over gaat, heb je wat te doen 's morgens op 11 maart?', richtte ze zich tot Van Persie. 

Dat Van Persie daadwerkelijk kwam opdagen, had echter niemand verwacht. 'Dit vergeet Teun nooit, schrijft zijn moeder op Instagram. 'Dankbaar dat je deze moeite hebt genomen.' Teun zit op De Thermiek in Leiden, een school voor leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robin van Persie! ♥️

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) op