Gerucht in Engeland: 'Ziyech wil Chelsea overtuigen en hoopt op komst van Onana'

13 maart om 08:52

Hakim Ziyech hoopt komende zomer een Ajax-ploeggenoot bij Chelsea te kunnen begroeten, meldt The Daily Mail. De Engelse tabloid schrijft dat André Onana op het lijstje van The Blues staat en daar eerste keeper kan worden.

Kepa Arrizabalaga is niet onomstreden op Stamford Bridge en dus weet The Daily Mail dat Chelsea naar alternatieven zoekt. Ziyech, die komende zomer Ajax zal verlaten om bij de ploeg van trainer Frank Lampard aan de slag te gaan, zou zijn nieuwe club al hebben getipt over Onana. De Kameroener en de Marokkaan kunnen het goed met elkaar vinden en dus heeft Ziyech naar verluidt aangedrongen op zijn transfer.

Onana moet Chelsea tussen de vijftig en zestig miljoen euro gaan kosten. Daarnaast waken The Blues ook voor concurrentie, meldt de tabloidkrant. Zo wil Tottenham Onana nog altijd naar Noord-Londen halen en zit ook Barcelona op het vinkentouw. De Catalanen leidden Onana op en hebben de Afrikaanse goalie nog altijd op de radar staan. Ziyech zou echter hopen op een daadkrachtig Chelsea.