Pogba lijkt 180 graden te draaien: 'Jullie kunnen ervan uitgaan dat hij blijft'

Pogba lijkt 180 graden te draaien: 'Jullie kunnen ervan uitgaan dat hij blijft'

Gepubliceerd: vrijdag 13 maart 2020 om 09:10vr 13-03-2020 om 09:10

Laatste update: vrijdag 13 maart 2020 om 09:14vr 13-03-2020 om 09:14

Ole Gunnar Solskjaer rekent op een langer verblijf van Paul Pogba bij Manchester United. De Noorse manager liet zich na de klinkende 5-0 zege op LASK Linz in de Europa League uit over de toekomst van de Franse middenvelder.

Pogba werd lange tijd in verband gebracht met een terugkeer bij Juventus en een toptransfer naar Real Madrid. De laatste dagen verschenen in Britse media echter berichten dat de 26-jarige wereldkampioen tóch vertrouwen heeft in zijn toekomst op Old Trafford en daardoor geen reden meer ziet om te vertrekken. Beide partijen zouden zelfs al praten over een contractverlenging.

Solskjaer lijkt die berichten nu te onderschrijven. "Paul is onze speler", zegt hij op de clubsite van The Mancunians. "Zijn contract loopt nog twee jaar door: één jaar plus een optie voor nog een seizoen. Jullie kunnen ervan uitgaan dat Paul hier volgend seizoen ook speelt, ja." Daarmee lijkt Pogba volledig te zijn gedraaid. Vorige maand stelde zaakwaarnemer Mino Raiola nog dat zijn cliënt wil vertrekken. Inmiddels heeft United de wind echter in de zeilen en ziet ook Pogba weer kansen.

Mogelijk heeft het nieuws rond Pogba gevolgen voor Donny van de Beek. De middenvelder van Ajax staat ook in de belangstelling van Real Madrid. Trainer Zinedine Zidane zag naar verluidt echter liever zijn landgenoot komen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws