Update: Paderborn-trainer met de schrik vrij, club wacht resultaten van spelers af

Update: Paderborn-trainer met de schrik vrij, club wacht resultaten van spelers af

Gepubliceerd: vrijdag 13 maart 2020 om 13:12vr 13-03-2020 om 13:12

Laatste update: vrijdag 13 maart 2020 om 15:33vr 13-03-2020 om 15:33

SC Paderborn 07-trainer Steffen Baumgart is mogelijk ook getroffen door het coronavirus dat Europa de voorbije dagen heeft geteisterd. De hekkensluiter van de Bundesliga heeft het nieuws vrijdagmiddag gedeeld via de officiële kanalen.

De 48-jarige oefenmeester is vrijdagochtend onderzocht, de resultaten van de medische test zullen naar verwachting in de loop van de middag bekend worden. 'Wij zullen jullie tegen die tijd verder informeren en we wensen unserem Baumi uiteraard het allerbeste', bericht de rode lantaarndrager van de Bundesliga.

Paderborn moet curieus genoeg wél 'gewoon' in actie komen op vrijdagavond, naar alle waarschijnlijkheid zonder Baumgart in de dug-out. De Duitse bond heeft namelijk besloten om de 26ste speelronde plaats te laten vinden en de Bundesliga na het weekend pas stil te leggen. Zoals het er nu naar uitziet, wordt Paderborn vrijdag om 20.30 uur in de Esprit-Arena in Düsseldorf verwacht voor de kelderkraker met nummer 16 Fortuna Düsseldorf.

Update: Paderborn heeft de resultaten inmiddels binnen: de test van Baumgart is negatief uitgevallen en de trainer is dus niet besmet met het virus. De Bundesliga-hekkensluiter wacht echter nog op de testuitslagen van enkele spelers. Desondanks zal de club vrijdag 'gewoon' spelen in Düsseldorf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Belachelijk dat de Bundesliga pas na het weekend wordt onderbroken

Eens
84%
Oneens
16%
(170 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws