Teamgenoot Cillessen heeft coronavirus: '2020 is voor mij slecht begonnen'

Teamgenoot Cillessen heeft coronavirus: '2020 is voor mij slecht begonnen'

Gepubliceerd: zondag 15 maart 2020 om 12:14zo 15-03-2020 om 12:14

Laatste update: zondag 15 maart 2020 om 12:52zo 15-03-2020 om 12:52

Valencia-verdediger Ezequiel Garay is positief getest op het coronavirus zo maakt hij zondag zelf bekend. Daarmee is hij de eerste speler uit de Primera Division die het virus heeft opgelopen. 

Op Instagram plaatst Garay, teamgenoot van Jasper Cillessen, zondag een selfie met de mededeling dat hij kampt met het coronavirus. '2020 is voor mij slecht begonnen: ik heb positief getest op het coronavirus. Ik voel me heel goed en ik ga me nu volledig richten op mijn eigen gezondheid, voorlopig blijf ik in isolatie', schrijft de 33-jarige Argentijnse verdediger.

Garay is de eerste Primera Division-speler die in aanraking is gekomen met het virus. Bij Real Madrid werden er wel al voorzorgsmaatregelen getroffen: de gehele selectie van de Koninklijke zit in quarantaine nadat bij een basketballer van de club het virus al was aangetroffen.

Voorzitter Zwitserse voetbalbond ook positief getest
Ook Dominique Blanc, voorzitter van de Zwitserse voetbalbond, heeft het coronavirus opgelopen. Dat meldt de bond via de officiële kanalen. Het gaat naar omstandigheden goed met hem, Blanc blijft voorlopig in quarantaine. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Está claro que el 2020 lo empecé con mala pata. He dado positivo al coronavirus, me encuentro muy bien y ahora solo queda hacer caso a las autoridades sanitarias, de momento estar aislado. #g24

Een bericht gedeeld door Ezequiel Garay (@ezequielgaray24) op

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws