'Overstap naar Tottenham Hotspur lonkt nog altijd voor Valencia-middenvelder'

'Overstap naar Tottenham Hotspur lonkt nog altijd voor Valencia-middenvelder'

17-03-2020 08:33 Laatste update: 09:01
7

Geoffrey Kondogbia staat nog altijd op het lijstje van Tottenham Hotspur. Manager Jose Mourinho zou zijn kwakkelende elftal willen versterken met de middenvelder van Valencia CF.

Volgens Sky Sports heeft Tottenham al lange tijd interesse in Kondogbia. Hoofdscout Steve Hitchen zou de middenvelder al volgen sinds het vertrek Mousa Dembele bij Tottenham in 2017. Ook Everton houdt het spel van Kondogbia naar verluidt nauwlettend in de gaten.

Mourinho is op zoek naar een defensieve middenvelder en Kondogbia lijkt dus een grote kandidaat voor die vacature. Tottenham zou volgens Sky Sports ook hebben geïnformeerd bij Southampton naar Pierre-Emile Højbjerg.

Sky Sports stelt dat de kans aanwezig is dat clubs bij het aantrekken van nieuwe spelers af zullen moeten gaan op datgene wat ze tot nu toe gezien hebben, aangezien er niet gevoetbald wordt vanwege het coronavirus. In dat geval zou Kondogbia dus een logische aankoop zijn voor The Spurs. De middenvelder kwam in de zomer van 2018 over van Internazionale en kwam vooralsnog tot 89 duels voor Valencia, waarin hij zeven keer wist te scoren.