Raiola flirt publiekelijk met Real Madrid en bespreekt 'moeilijke' situatie Pogba

Raiola flirt publiekelijk met Real Madrid en bespreekt 'moeilijke' situatie Pogba

Gepubliceerd: donderdag 19 maart 2020 om 10:14do 19-03-2020 om 10:14

Mino Raiola hoopt in de zomer zaken te doen met Real Madrid. Dat vertelt de zaakwaarnemer in een interview met MARCA. Paul Pogba, die vorig jaar al op weg leek naar De Koninklijke, moet waarschijnlijk de overstap maken vanaf Manchester United.

Raiola heeft een goede verstandhouding met Real Madrid, zo laat hij doorschemeren. Het maakt dat hij graag zaken wil doen met de Spaanse grootmacht. Het is geen geheim dat Real-trainer Zinedine Zidane kost wat kost Pogba aan zijn selectie wil toevoegen, maar vorig jaar ketste een megatransfer af.

"Paul heeft het moeilijk in Engeland, maar hij wil terugkeren in het elftal van Manchester United en er een geweldig einde van het seizoen van maken", vertelt Raiola aan MARCA. De zaakwaarnemer durft niet te zeggen wat er in de zomer gaat gebeuren met Pogba. "Ik weet het niet. Er was veel belangstelling, maar het kwam niet tot een transfer. We zullen zien."

Raiola heeft niets te klagen over de relatie met de beleidsbepalers van Real. "Ja, die is erg goed. Ik heb vorig jaar Alphonse Aréola naar Madrid gebracht, maar dat is een halve transfer, omdat het een huurperiode is. Ik ga in de zomer proberen écht zaken te doen met Real. Dat zou me trots maken, want Real is een geweldige club."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws