'Ook Gouweleeuw gaat maandag weer trainen, maar moet thuis omkleden en douchen'

'Ook Gouweleeuw gaat maandag weer trainen, maar moet thuis omkleden en douchen'

Gepubliceerd: zondag 22 maart 2020 om 20:10zo 22-03-2020 om 20:10

Bundesliga-club FC Augsburg is van plan om na het weekend weer te gaan trainen. De selectie van de onlangs aangestelde trainer Heiko Herrlich zal echter moeten roeien met de riemen die het heeft, gezien de strikte hygiëneregels in de deelstaat Beieren.

Momenteel zijn alle sportfaciliteiten in de regio gesloten, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het trainingscomplex van FC Augsburg geldt formeel echter als een 'Betriebsplatz', een zakelijke locatie, weet een woordvoerder van de club tegenover BILD te melden.

De huidige nummer 14 van Duitsland kan maandag dus de training hervatten, al zal men buitengewoon voorzichtig moeten zijn. Jeffrey Gouweleeuw en zijn ploeggenoten moeten volgens BILD voor de zekerheid thuis omkleden én douchen.

Eerder op de zondag werd al duidelijk dat VfL Wolfsburg maandag weer de training hervat. Zoals het er nu voor staat, zal er op vrijdag 3 april weer gevoetbald worden in Duistland. De DFB gaat dinsdag echter weer in overleg en zal dan vermoedelijk besluiten om de competitie nóg langer stil te leggen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws