'Ben één van de directeuren van miljoenenbedrijf Roda, dus er wordt wat verwacht'

'Ben één van de directeuren van miljoenenbedrijf Roda, dus er wordt wat verwacht'

Gepubliceerd: zondag 22 maart 2020 om 22:32zo 22-03-2020 om 22:32

Jeffrey van As had grote plannen met Roda JC, maar komt vanwege de coronacrisis niet aan bouwen toe. De nieuwe technisch directeur noemt het een 'hele lastige situatie'.

Het voetbal ligt vanwege het coronavirus stil. "De meeste afspraken worden afgezegd dus definitief dingen regelen gaat niet", zegt hij in gesprek met ZO-NWS. "We zijn wel met wat dingetjes bezig, maar zoals gezegd is het moeilijk werken zo. Ik snap natuurlijk dat de gezondheid voor gaat, maar ik ben inderdaad wel één van de directeuren van een miljoenenbedrijf als Roda is dus er wordt toch wat van je verwacht."

Roda verkeert in financiële problemen, maar het zijn zeker niet alleen Keuken Kampioen Divisie-clubs die de crisis voelen. "Zelfs voor Eredivisie-clubs is het lastig om op termijn zonder inkomsten te overleven, dus voor Roda is dat dan natuurlijk ook lastig."

"Voor wat betreft de spelers: Er zijn er die een optie in hun contract of een aflopend contract hebben. Ik wil eerst met de betreffende spelers zelf gaan bespreken wat we precies gaan doen, dus daar ga ik nu nog even niks over zeggen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws