KNVB schetst drie scenario's: 'Dat lijkt op dit moment wishful thinking'

KNVB schetst drie scenario's: 'Dat lijkt op dit moment wishful thinking'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 07:55wo 25-03-2020 om 07:55

FC Dordrecht-directeur Hans de Zeeuw gaat er op dit moment niet vanuit dat het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie nog wordt uitgespeeld. Hij laat weten dat de Schapenkoppen het hoofd op dit moment nog boven water kunnen houden.

"We hebben uitstel gevraagd van belastingbetaling, we lopen geen direct gevaar'', vertelt De Zeeuw aan het Algemeen Dagblad. "Voor de langere termijn zijn er wel zorgen. We missen namelijk ook de inkomsten van drie grote feesten die we zouden organiseren op onze locatie en ook op het gebied van sponsoring door de onzekere situatie voor bedrijven is er eveneens grote onzekerheid."

"Kijken naar bijvoorbeeld de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen heeft op dit moment nog geen enkele zin", vervolgt de Dordrecht-directeur. "Wat wel duidelijk is, is dat de spelersbegroting de sluitpost op de balans zal worden, waarbij we waarschijnlijk extra spelers zullen moeten huren."

Ook De Zeeuw nam kennis van de drie mogelijke scenario's van de KNVB. "Natuurlijk hoop ik vanuit sportief oogpunt dat de competitie ook in de Keuken Kampioen Divisie uitgespeeld kan worden (Dordrecht speelt nog vijf thuisduels, red..). Maar gezien de huidige situatie vanwege het coronavirus lijkt dat op dit moment wishful thinking."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws