'Ajax praat met Huntelaar en gaat contract waarschijnlijk formeel opzeggen'

'Ajax praat met Huntelaar en gaat contract waarschijnlijk formeel opzeggen'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 17:14wo 25-03-2020 om 17:14

Het ligt voor de hand dat Ajax in de komende dagen het contract van Klaas Jan Huntelaar formeel gaat opzeggen. Dat meldt Voetbal International. Duidelijkheid over de toekomst van de 36-jarige spits volgt waarschijnlijk snel.

Huntelaar heeft een aflopend contract en volgens de richtlijnen van de CAO moet Ajax daar vóór 1 april duidelijkheid over geven, anders wordt de overeenkomst automatisch tegen dezelfde voorwaarden verlengd. Het betekent niét meteen dat Huntelaar binnenkort clubloos is.

Volgens Voetbal International zal er over de toekomst van Huntelaar bij Ajax snel duidelijkheid komen. De Amsterdamse club is op dit moment in gesprek met de routinier. Veel hangt af van wat Huntelaar zelf wil. Hij wordt dit jaar nog 37, maar viel voor de coronacrisis regelmatig in. Dit seizoen kwam hij in achttien Eredivisie-duels binnen de lijnen.

Huntelaar maakte eerder dit seizoen nog duidelijk dat hij het liefst tot zijn veertigste wil blijven voetballen. Sinds zijn terugkeer in Amsterdam (medio 2017) was hij 38 keer trefzeker in 74 competitiewedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Ajax door met Huntelaar?

(5637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws