BILD: kamp-Alaba blokkeert ruildeal tussen Bayern en Manchester City

BILD: kamp-Alaba blokkeert ruildeal tussen Bayern en Manchester City

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 08:56do 26-03-2020 om 08:56

Bayern München zit al langere tijd achter Manchester City-speler Leroy Sané aan en bleek zelfs bereid om David Alaba daarvoor 'op te offeren', onthult BILD. Beide clubs zagen een ruildeal naar verluidt wel zitten, maar volgens de Duitse ochtendkrant was het Alaba die voorlopig een streep door deze plannen heeft gezet.

Beide spelers lopen in 2021 uit hun contract bij hun huidige werkgever en lijken vooralsnog niet van plan om bij te tekenen: Alaba zou – na bijna een volledig decennium in dienst van Bayern – zijn zinnen hebben gezet op een avontuur buiten Duitsland, viel eerder al in BILD te lezen.

Engeland behoort echter niet tot de droombestemmingen van de Oostenrijkse linkspoot, die liever in de Primera División aan de slag wil. Alaba en zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi hebben hierdoor nee gezegd tegen het voorstel om in ruil voor Sané bij Manchester City aan de slag te gaan, aldus BILD.

Alaba werd de voorbije weken al gelinkt aan FC Barcelona en Real Madrid, al lijken zijn financiële wensen een probleem te kunnen vormen, nu de Spaanse grootmachten het zonder voetbalinkomsten moeten stellen. Sané leek vorig seizoen al hard op weg naar Bayern, maar scheurde toen zijn kruisband af: de spelmaker maakte dit seizoen nog geen minuten in de Premier League en de Champions League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws