Krul onthult: wekelijks bellen met tientallen bejaarde seizoenkaarthouders Norwich

Krul onthult: wekelijks bellen met tientallen bejaarde seizoenkaarthouders Norwich

26-03-2020 13:41
8

Hartverwarmend: Tim Krul heeft, net als zijn ploeggenoten bij Norwich City, een telefoonlijst met tientallen bejaarde seizoenkaarthouders, die hij wekelijks belt voor een praatje. Dat vertelt de doelman aan De Telegraaf.

Norwich heeft volgens Krul 'relatief veel oude seizoenkaarthouders'. Die staan gedurende de coronacrisis, waarin iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, niet alleen. "Daarom hebben alle spelers van de club een lijst meegekregen met de telefoonnummers van tientallen ouderen", vertelt Krul.

"We bellen ze elke week even op en als er een psychisch of lichamelijk probleem is, melden we dat bij Norwich City. Het betreft echter meestal een leuk gesprekje over voetbal en dat wordt bijzonder gewaardeerd."

Krul haalt er veel voldoening uit. "Mijn overbuurvrouw is 94 en laatst heb ik haar geholpen met de boodschappen. Gevalletje kleine moeite, groot plezier", besluit de doelman, die onlangs terugkeerde in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Met Norwich bungelt hij onderaan de Premier League.