Nederlands talent (17) krijgt contract en gaat voor kans bij Manchester United

Nederlands talent (17) krijgt contract en gaat voor kans bij Manchester United

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 13:55do 26-03-2020 om 13:55

Dillon Hoogewerf is een stap dichter bij een doorbraak bij Manchester United. Het Nederlandse talent (17) heeft donderdag zijn eerste profcontract ondertekend op Old Trafford.

Dat maakt Hoogewerf bekend via Instagram. 'Ik ben ontzettend blij dat ik mijn eerste profcontract heb getekend. Ik kan niet wachten om weer te gaan trainen en het harde werk voort te zetten', schrijft de talentvolle aanvaller.

Hoogewerf verruilde afgelopen zomer de jeugdopleiding van Ajax voor Manchester United. Dit seizoen speelde hij in de O18 van United en de beloftenploeg. In negentien officiële wedstrijden maakte de vleugelaanvaller zeven doelpunten.

Ajax-opleider Saïd Ouaali betreurde vorig jaar het vertrek van Hoogewerf. "Wij weten op De Toekomst dat we er alles aan hebben gedaan en alle voorwaarden hebben gecreëerd. Uiteindelijk mag hij een keuze maken", liet hij destijds weten aan Ajax TV.

Naast Hoogewerf schurkt er nog een Nederlander tegen de hoofdmacht van Manchester United aan: Tahith Chong. De twintigjarige aanvaller mocht vorig seizoen debuteren van manager Ole Gunnar Solskjaer.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Really happy to sign my first professional contract, can't wait to get back to the training ground and continue the hard work.

Een bericht gedeeld door Nike Athlete (@dillonhoogewerf) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws