'Ronaldo is Italië ontvlucht en maakt alleen maar foto's aan het zwembad'

'Ronaldo is Italië ontvlucht en maakt alleen maar foto's aan het zwembad'

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 15:07do 26-03-2020 om 15:07

Laatste update: donderdag 26 maart 2020 om 15:17do 26-03-2020 om 15:17

Stevige kritiek aan het adres van Cristiano Ronaldo. Het is een doorn in het oog dat de Portugese vedette (35) is 'gevlucht' voor de coronacrisis in Noord-Italië en zich met ontbloot bovenlijf laat fotograferen in zijn villa op Madeira, vindt Giovanni Cobolli Gigli.

De voormalig voorzitter van Juventus (2006-2009), haalt bij Radio Punto Nuovo hard uit naar Ronaldo. "De situatie bij Juventus werd complex toen Cristiano Ronaldo het land ontvluchtte. Hij zei dat hij naar Portugal reisde om zijn zieke moeder (beroerte, red.) te steunen, maar nu blijkt dat hij alleen foto's maakt van aan het zwembad", sneert Cobolli Gigli.

"Op het moment de club dat toestond, liep de situatie uit de hand aangezien ook andere spelers zijn voorbeeld wilden volgen. Ze hadden allemaal moeten blijven waar ze waren", vervolgt de ex-preses, die in navolging van Ronaldo ook Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic, Sami Khedira, Douglas Costa en Rodrigo Bentancur naar hun thuisland zag vertrekken.

Cobolli Gigli: "Kritiek geven achteraf is natuurlijk makkelijk, maar als ik het vanaf een afstand bekijk, dan snap ik niet waarom sommige spelers weg wilden uit Italië. Wanneer ze nu terugkomen, moeten ze veertien dagen in quarantaine. Daardoor zullen ze moeilijk weer in vorm raken."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E continuamos na luta , em casa ,em família e cuidando do corpo e da mente !!!! #familiaminhavida #créditosdafotogio #fiquememcasa #cuidemdetodos #vocêsconseguem #Deusnocomando🙏

Een bericht gedeeld door Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws