'Ighalo krijgt duizelingwekkend aanbod van werkgever Shanghai'

'Ighalo krijgt duizelingwekkend aanbod van werkgever Shanghai'

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 17:12do 26-03-2020 om 17:12

Odion Ighalo staat voor een luxekeuze, meldt Sky Sports donderdag. De Nigeriaanse spits wordt momenteel door Manchester United gehuurd van het Chinese Shanghai Shenhua en kan kiezen voor een langer verblijf op Old Trafford óf een lucratieve contractverlenging.

In de op Deadline Day beklonken huurdeal is een optie tot koop opgenomen: Manchester United is bereid om zestien miljoen euro over te maken om Ighalo definitief vast te leggen, maar ook de Chinezen zijn bereid om diep in de buidel te tasten. Volgens Sky Sports kan de dertigjarige Nigeriaan ruim 440 duizend euro per week (!) verdienen als hij zijn huidige contract in Shanghai verlengt tot 2024.

Ighalo is door het aanbod vanuit China gaan twijfelen over wat hij volgend seizoen wil doen. Hoe lang hij nog bij Manchester United zal blijven, is nog onduidelijk: momenteel ligt hij nog tot eind mei vast bij The Red Devils, maar die verbintenis wordt mogelijk verlengd als het Premier League-seizoen niet voor die datum kan eindigen. In China begint het voetbal juist weer voorzichtig op gang te komen. De start van het Super League-seizoen moest uitgesteld worden door de uitbraak van het coronavirus, maar de competitie wordt vermoedelijk in mei alsnog in gang gezet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws