Linssen 'kreeg aanbieding van 1,8 miljoen': Ik wacht thuis af, zoals ieder ander

Linssen 'kreeg aanbieding van 1,8 miljoen': "Ik wacht thuis af, zoals ieder ander"

27-03-2020 20:49 Laatste update: 20:51
19

Vitesse-goudhaantje Bryan Linssen weet nog niet waar zijn sportieve toekomst ligt. De 29-jarige Limburger leek te kiezen voor een transfervrij vertrek en een buitenlands avontuur, maar moet na de uitbraak van het coronacrisis afwachten.

Linssen heeft al diverse aanbiedingen gekregen: volgens de Gelderlander had hij bij een niet nader genoemde club 'naar verluidt' 1,8 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. "Momenteel staat alles op het transferfront op een laag pitje. De coronacrisis zet de wereld op slot", concludeert de clubtopscorer van Vitesse in gesprek met het medium. "Dat ik transfervrij ben, is normaal gesproken in mijn voordeel. Er is geen afkoopsom. Er is wel tekengeld. Maar nu?"

Vitesse probeert nu om het contract van Linssen te verlengen. De auteur van veertien Eredivisie-goals dit seizoen wacht echter rustig af. "Ik laat nu alles even van me afglijden. Er zijn veel ergere zaken op de wereld. Mensen zijn ziek en gaan dood", relativeert hij. "Ik wacht thuis af, zoals ieder ander."

No Poll