Einde verhaal voor MVV-trainer: 'Ik had graag verder bij willen dragen'

Einde verhaal voor MVV-trainer: 'Ik had graag verder bij willen dragen'

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 20:53zo 29-03-2020 om 20:53

MVV neemt komende zomer afscheid van hoofdtrainer Fuat Usta. De 47-jarige oud-speler van De Sterrendragers was pas bezig aan zijn eerste seizoen als eindverantwoordelijke in De Geusselt, nadat hij afgelopen zomer Ron Elsen opvolgde.

De Maastrichtenaren maken echter een teleurstellend seizoen door: vlak voor het uitbreken van de coronacrisis verloor MVV met 3-0 bij Excelsior, waardoor de club niet verder komt dan een vijftiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Mede hierdoor heeft men besloten om de optie in Usta's contract niet te lichten, valt te lezen op de clubsite. Ook voor assistent Roger Reijners is het einde verhaal.

Usta reageert 'teleurgesteld' op het besluit. "Graag had ik verder willen bijdragen aan de ambities die MVV heeft uitgesproken. De resultaten in Stadion de Geusselt waren naar behoren. In uitwedstrijden waren deze een punt van aandacht om aan de ambitie te voldoen", stipt hij aan. "Toch wil ik een ieder bij MVV bedanken voor de kans die ze mij gegeven hebben. Het was een belangrijke ervaring in mijn nog prille carrière als hoofdtrainer."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws