Gilissen krijgt fraaie promotie bij Heracles Almelo: 'Ik ben blij en trots'

Gilissen krijgt fraaie promotie bij Heracles Almelo: 'Ik ben blij en trots'

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 16:09di 31-03-2020 om 16:09

Laatste update: dinsdag 31 maart 2020 om 16:17di 31-03-2020 om 16:17

Tim Gilissen maakt promotie bij Heracles Almelo. De club heeft hem dinsdag benoemd tot technisch directeur. Hiervoor was hij technisch manager. Gilissen behoort nu samen met algemeen directeur Rob Toussaint tot de directie van Heracles.

Gilissen werd vorig jaar april benoemd tot technisch manager. Hij kwam over van NAC Breda. Nu maakt Gilissen promotie. "De benoeming van Tim tot technisch directeur is een bevestiging van zijn ontwikkeling en functioneren", laat voorzitter Hans Bredewoud weten.

"Bovendien bouwen we hiermee aan het fundament als het gaat om de toekomst van onze club. Want ondanks -of misschien juist- in deze maatschappelijk onzekere tijd is het goed te kijken naar de lange termijn en de stabiliteit binnen de organisatie. Hiermee gaan we terug naar een tweekoppige directie, zoals jarenlang het geval is geweest."

Gilissen zelf reageert ook. "Vooropgesteld ben ik blij en trots dat het bestuur dit vertrouwen in mij uitspreekt. Sinds mijn aanstelling een jaar geleden werk ik elke dag met plezier en vol overgave aan verdere sportieve ontwikkeling van onze club. We maken daarin mooie stappen en moeten die blijven maken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws