'Naam van Gomes staat op lijstje voor eventuele rol bij PSV'

'Naam van Gomes staat op lijstje voor eventuele rol bij PSV'

03-04-2020 21:22
34

PSV gaat mogelijk contact opnemen met doelman Heurelho Gomes. De 39-jarige Braziliaan komt eventueel in aanmerking voor een functie in Eindhoven, weet PSV-verslaggever Robin Jongmans van De Telegraaf. 

Gomes zei in oktober tegen VoetbalPrimeur al open te staan voor een terugkeer naar PSV. Dat herhaalde hij donderdag tegenover de officiële clubkanalen van de Eindhovenaren.

Wedden

Meer odds

PSV zal Gomes niet benaderen voor een keepersrentree, zegt Jongmans. "Wel is PSV voornemens contact op te nemen met Gomes. De club houdt de contacten met spelers, die veel voor de club hebben betekend, graag warm. Zijn naam staat op het lijstje om te praten over een eventuele rol binnen of vóór PSV", zegt Jongmans op de site van De Telegraaf.

"Technisch manager John de Jong en adviseur Guus Hiddink hebben eerder met Gomes gewerkt. Zij kunnen het beste inschatten wat de Braziliaan voor de club kan betekenen. Of hij (met een aflopend contract bij het Engelse Watford) direct klaar is voor een rol als keeperstrainer voor de vertrekkende Ruud Hesp, is de vraag", vervolgt Jongmans.