Breaking news

Messi leidt Barcelona naar overtuigende zege, sublieme assist Frenkie de Jong

'Atalanta biedt drie miljoen euro meer op Man en passeert Feyenoord'

'Atalanta biedt drie miljoen euro meer op Man en passeert Feyenoord'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 10:15za 04-04-2020 om 10:15

Feyenoord heeft stevige concurrentie gekregen in de strijd om Dennis Man. Atalanta Bergamo heeft ook het oog laten vallen op de aanvaller van Steaua Boekarest en is daarnaast bereid om een aantal miljoen meer te betalen.

Dat meldt het Roemeense GSP. Een delegatie van Feyenoord sprak al met het kamp van Man, die nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Atalanta heeft zich in de strijd gemengd en deed volgens GSP al een bod op de vleugelspeler: tien miljoen euro.

Dat is drie miljoen euro meer dan Feyenoord vooralsnog bereid is te betalen. Volgens het Roemeense medium is het bod van Feyenoord ongeveer de helft van wat Steaua hiervoor wilde hebben, vóór de coronacrisis. Daardoor is de vraagprijs gekelderd.

Atalanta ziet in Man de opvolger van de 32-jarige Josep Ilicic. De club hoopt de Sloveen in de zomer te verkopen en te vervangen door Man, die in Rotterdam juist weer wordt gezien als mogelijke opvolger van Steven Berghuis.

Atalanta zou ongeveer twintig tot 25 miljoen euro voor Ilicic willen hebben. Hij scoorde dit seizoen al vijftien keer in 22 Serie A-wedstrijden. Met dat geld kan Man worden binnengehaald.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws