'Karsdorp kan transfer maken in de Serie A: back op lijstje van rivaal Roma'

'Karsdorp kan transfer maken in de Serie A: back op lijstje van rivaal Roma'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 12:25za 04-04-2020 om 12:25

Rick Karsdorp is vermoedelijk aan zijn laatste maanden bezig bij Feyenoord. De Rotterdammers huren de rechtsback van AS Roma, maar hebben niet de financiële middelen om hem definitief in te lijven. Napoli heeft dat mogelijk wel.

Volgens de Corriere dello Sport zijn de Napolitanen in de zoektocht naar nieuwe vleugelverdedigers uitgekomen bij Karsdorp. Naast de 25-jarige Nederlander staan ook Junior Firpo (FC Barcelona) en vooral Kostas Tsimikas (Olympiakos) hoog op het verlanglijstje. Zij spelen echter aan de linkerkant.

La Gazzetta dello Sport schreef vorige maand al dat Karsdorp in principe mag vertrekken bij Roma. Wel willen de Romeinen een deel van hun investering terugverdienen. De drievoudig Oranje-international zou zo'n zeven à acht miljoen euro moeten opleveren. Dat bedrag lijkt voor Feyenoord momenteel te hoog gegrepen.

Karsdorp had de laatste maanden de stijgende lijn te pakken in De Kuip, voordat het coronavirus roet in het eten gooide. Hij was in vijftien Eredivisie-duels goed voor één doelpunt en drie assists.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws