Van de Beek over Real-transfer: 'Ja-woord niet gegeven, gevoel moet goed zijn'

Van de Beek over Real-transfer: 'Ja-woord niet gegeven, gevoel moet goed zijn'

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 07:09zo 05-04-2020 om 07:09

Donny van de Beek ontkent dat hij al zijn ja-woord heeft gegeven aan Real Madrid. De 22-jarige middenvelder van Ajax wordt al het hele seizoen in verband gebracht met een transfer naar de Spaanse hoofdstad.

Volgens media als De Telegraaf en Marca kan Van de Beek voor zo'n 55 miljoen euro de overstap maken naar De Koninklijke, al zijn daar twijfels over ontstaan vanwege de coronacrisis. "Ik heb mijn ja-woord nog niet gegeven, alles staat nog open", reageert hij in gesprek met Helden Magazine. "Ik weet wat ik hier heb, ben geliefd en ik hou van Ajax."

"Ik ga niet naar de eerste de beste club, anders had ik dat wel eerder gedaan", benadrukt de Oranje-international, die ook in beeld zou zijn bij Manchester United. "Mijn gevoel moet goed zijn bij een club. Hoe graag willen ze me hebben? Maar ik moet ook passen bij het systeem dat gespeeld wordt en ik wil natuurlijk ook zicht hebben op speelminuten. Ergens in de zon spelen, is altijd lekker. Maar nee, ik ben zeker nog niet begonnen met Spaanse les."

Van een transferafspraak met Ajax krijgt Van de Beek 'weinig mee'. De Amsterdammers hielden sterspelers als hemzelf en Hakim Ziyech langer aan boord met de belofte mee te werken aan een toekomstige transfer. "Het is logisch dat Ajax een mooi bedrag wil ontvangen voor spelers die er een tijd hebben gespeeld. Maar het is natuurlijk fijn om met een goed gevoel uit elkaar te gaan. Gelukkig zijn er nu veel positieve voorbeelden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws