Heracles heeft spelers in het vizier: 'We geven ze een virtuele rondleiding'

Heracles heeft spelers in het vizier: 'We geven ze een virtuele rondleiding'

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 10:04di 07-04-2020 om 10:04

Frank Wormuth zit met zijn familie in Freiburg nu er niet gevoetbald wordt. In Duitsland bereidt hij de spelers van Heracles Almelo langzaam voor op een eventuele herstart van de competitie.

"Ik had niets meer te doen in Almelo", zegt Wormuth tegen BILD. "We mogen niet trainen tot 28 april, omdat de overheid dat heeft besloten. Ik heb bijna dagelijks contact met mijn assistenten, de fysiektrainer en de technisch directeur. We kunnen met elkaar praten via Skype, Zoom en FaceTime. Iedere avond krijgen de spelers een individueel plan. We kunnen alles controleren met een fitness-app. Een keer per week traint het team online met de fysiektrainer."

"We overwegen met de teampsycholoog om onze spelers online lessen over leiderschap te geven", vervolgt Wormuth. "Tactische online training was voor ons niet genoeg zonder een specifieke datum over de herstart."

Heracles is bezig met de samenstelling voor volgend seizoen. Er zijn al gesprekken gevoerd met mogelijke nieuwe spelers. "Er worden de komende dagen gesprekken gevoerd met een aantal kandidaten. We laten de club zien aan spelers waar we geïnteresseerd in zijn. We zijn momenteel bezig met een virtuele rondleiding. Er zit niets anders op."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws