Ajax wil niet reageren op besluit KNVB, Verweij spreekt claim Gudde tegen

Ajax wil niet reageren op besluit KNVB, Verweij spreekt claim Gudde tegen

Gepubliceerd: woensdag 8 april 2020 om 12:13wo 08-04-2020 om 12:13

De KNVB negeerde dinsdag de wens van Ajax, PSV en AZ door geen streep te zetten door het Eredivisie-seizoen en vol in te zetten op doorspelen. Ajax wenst niet te reageren op het besluit van de voetbalbond, meldt AT5.

Ajax-directeur Marc Overmars spuwde vuur in De Telegraaf en riep op om per direct met het lopende seizoen te stoppen. De club kreeg steun van PSV en AZ, maar de KNVB ging er niet in mee. AT5 zocht contact met Ajax, maar de club uit Amsterdam 'zegt op dit moment niet te willen reageren', aldus de regionale zender.

'Hoewel Ajax dus geen officiële reactie wil geven naar aanleiding van het overleg met de KNVB, lijkt de kans klein dat de videoconferentie heeft geleid tot een ommezwaai bij de club', schrijft AT5. 'Zeker gezien de krachtige woorden die Overmars gebruikte in zijn oproep om de competitie dit seizoen niet meer uit te spelen.'

Opvallend genoeg zei KNVB-directeur Eric Gudde tegen de NOS dat Ajax bereid is om het seizoen uit te spelen, mits dat verantwoord is. Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf sprak dat tegen op Twitter. 'Daar is geen sprake van', schreef hij kort.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws