Mourinho wordt betrapt en biedt excuses aan: 'Ik accepteer dat dit niet kan'

Mourinho wordt betrapt en biedt excuses aan: 'Ik accepteer dat dit niet kan'

Gepubliceerd: woensdag 8 april 2020 om 14:17wo 08-04-2020 om 14:17

José Mourinho is door de Engelse pers en Tottenham Hotspur op de vingers getikt en heeft inmiddels zijn excuses aangeboden nadat hij samen met drie spelers van Tottenham betrapt is tijdens een openbare trainingsessie.

Op social media waren foto's te zien waarop Mourinho in een park in Londen te zien was, samen met Tanguy Ndombele, Davinson Sánchez en Ryan Sessegnon. De inwoners van Engeland worden verzocht om zoveel mogelijk thuis te blijven, maar Mourinho en de spelers negeerden dat advies.

Mourinho bekent schuld. "Ik accepteer dat mijn acties haaks staan op het advies van de overheid en we alleen contact mogen hebben met mensen in ons huishouden", zegt hij tegen The Mirror. "Het is belangrijk dat we allemaal ons steentje bijdragen en het advies van de overheid opvolgen om mensenlevens te redden."

Volgens The Mirror was Mourinho alleen met Ndombele bezig, waarna ook Sánchez en Sessegnon aansloten. Ndombele heeft moeite om aan te haken in Engeland en om die reden wilde Mourinho hem helpen. 

Overigens verrichtte Mourinho eerder ook goed werk door voedselpakketten rond te brengen bij oudere en kwetsbare mensen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws