Mourinho en Tottenham-drietal 'betrapt' tijdens openbare training in het park

Mourinho en Tottenham-drietal 'betrapt' tijdens openbare training in het park

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 23:50di 07-04-2020 om 23:50

Tottenham Hotspur-manager Jose Mourinho kan mogelijk een standje van de clubleiding tegemoet zien. De Portugees werd dinsdag 'betrapt' tijdens een individuele trainingssessie met Tanguy Ndombele, Davinson Sánchez en Ryan Sessegnon.

Op social media circuleerden foto's van het viertal, dat zich had verzameld in het Hadley Common-park in Barnet, ten noorden van Londen. Mourinho was aanvankelijk alleen met Ndombele bezig, zijn buurmannen Sánchez en Sessegnon deden eerst – ogenschijnlijk minder dan anderhalve meter naast elkaar – enig loopwerk voordat ze ook aansloten.

Mourinho hield de afstand tussen zijn drie spelers op meer dan anderhalve meter, maar de beelden hebben voor verontwaardiging alom gezorgd in Engeland. Het coronavirus heeft namelijk rap om zich heen gegrepen in Engeland en premier Boris Johnson is zelfs op de intensive care beland: de Britse regering spoort de inwoners dan ook aan om massaal thuis te blijven.

Tottenham heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de beelden, maar zal dat in een later stadium wellicht alsnog doen. "Wij hebben onze spelers op het hart gedrukt om de regels met betrekking tot social distancing te respecteren, ook wanneer ze buiten willen sporten. Deze boodschap zullen we blijven herhalen", wordt een woordvoerder van de club geciteerd door The Evening Standard.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws