Update: nieuwe trainer voor Rekik en Dilrosun, Hertha bevestigt Labbadia-nieuws

Update: nieuwe trainer voor Rekik en Dilrosun, Hertha bevestigt Labbadia-nieuws

Gepubliceerd: woensdag 8 april 2020 om 23:27wo 08-04-2020 om 23:27

Laatste update: donderdag 9 april 2020 om 16:27do 09-04-2020 om 16:27

Bruno Labbadia wordt de nieuwe trainer van Hertha BSC. De 54-jarige Duitse Bundesliga-veteraan neemt het stokje over van interim-trainer Alexander Nouri, die zijn post verlaat.

Dat melden BILD en Kicker. Nouri was de tijdelijke opvolger van de opgestapte Jürgen Klinsmann, maar maakt nu weer pas op de plaats. Labbadia neemt het op korte termijn over en neemt Eddy Sözer mee als assistent. Labbadia gaat naar verluidt voor twee seizoenen tekenen, zo wordt door beide media gemeld.

Labbadia is allesbehalve een onbekende in Duitsland. Hij stond aan het roer bij Bayer Leverkusen, Hamburger SV, VfB Stuttgart en recentelijk bij VfL Wolfsburg, waar hij Riechedly Bazoer onder zijn hoede had. Met laatstgenoemde club eindigde hij op de zesde plaats in Duitsland, maar toch gingen beide partijen uit elkaar.

Labbadia was als speler actief voor onder meer Hamburger SV, Bayern München, 1. FC Köln en Werder Bremen.

Update: Hertha en Labbadia gaan inderdaad met elkaar in zee. Die Alte Dame heeft het nieuws donderdag wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen. Hoe lang Labbadia aan het roer zal staan, laat de club van Karim Rekik en Javairô Dilrosun in het midden: de nieuwe trainer zal maandag in ieder geval voor het eerst voor de groep staan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws