Robben wil met vrouw Ibrahimovic achterna: 'Ook groot maken in Nederland'

Robben wil met vrouw Ibrahimovic achterna: 'Ook groot maken in Nederland'

09-04-2020 10:52 Laatste update: 10:59
15

Arjen Robben staat voor een terugkeer naar Nederland. De oud-speler van FC Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München heeft - bijna elf maanden na zijn laatste wedstrijd - nieuwe plannen gemaakt.

Robben gaat binnenkort verhuizen met zijn gezin. "We hebben gezegd dat we nog een jaar in München zouden blijven. Komende zomer gaan we terug naar Nederland", vertelt Robben in de Bayern Podcast. "We hebben altijd gezegd dat we ooit zouden terugkeren, dat was altijd ons plan."

"Mijn vrouw en ik komen uit dezelfde plaats (Bedum, red.), onze familie woont daar. En ik geloof dat je thuisland je thuisland blijft. Maar ik ben zeer blij dat we nog een jaar van München hebben kunnen genieten zonder voetbal."

Robben ging deze winter voor het eerst sinds zijn achttiende weer skiën, maar heeft ook een andere passie gevonden. "Ik ben een grote fan van padeltennis geworden. Dat heb ik al veel gedaan. Mijn vrouw en ik willen het groot maken in Nederland. Zlatan Ibrahimovic heeft dat in Zweden ook gedaan."