'Lens wil in Nederland blijven: meerdere aanbiedingen uit Eredivisie'

'Lens wil in Nederland blijven: meerdere aanbiedingen uit Eredivisie'

Jeremain Lens heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Nederland. Althans, dat meldt Fanatik. De aanvaller (32) zou geen toekomst meer zien bij Besiktas.

Lens verliet Nederland in 2013 voor Dynamo Kiev en speelt na periodes bij Sunderland en Fenerbahçe alweer bijna drie jaar bij Besiktas. Inmiddels is hij uitgekeken op de Turkse club, zo klinkt het. De aanvaller is vanwege het coronavirus teruggekeerd naar Nederland en wil daar blijven.

Volgens Fanatik heeft Lens aan vrienden en familie laten weten dat hij het liefst aan de slag gaat bij een Nederlandse club. Sterker nog, er zouden al meerdere aanbiedingen liggen vanuit de Eredivisie. Afgelopen winter probeerde Feyenoord-trainer Dick Advocaat hem nog naar De Kuip te halen. Hij verwacht dat Besiktas meewerkt aan een transfer.

Lens ligt nog twee jaar vast in Istanbul, waar hij dit seizoen tot één doelpunt in zestien competitiewedstrijden kwam. Eerder stond de 34-voudig international van het Nederlands elftal onder contract bij AZ, NEC en PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s