Bijzonder gerucht in Italië: Milan wil dure PSV- en PEC Zwolle-flop Scamacca

Bijzonder gerucht in Italië: Milan wil dure PSV- en PEC Zwolle-flop Scamacca

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 18:22do 09-04-2020 om 18:22

Gianluca Scamacca is het onderwerp van een opmerkelijk transfergerucht. De 21-jarige oud-spits van onder meer PSV en PEC Zwolle zou op de radar van AC Milan zijn beland.

Volgens het lokale MilanNews.it hebben de Rossoneri hun pijlen gericht op Brescia-middenvelder Sandro Tonali én Scamacca, die momenteel door Sassuolo wordt verhuurd aan Serie B-club Ascoli. Volgens het medium hebben de beleidsbepalers van AC Milan al lijntjes uitgegooid, ondanks de huidige lockdown in Italië.

Hoewel Scamacca momenteel niet op het hoogste niveau speelt en dit seizoen elf keer gescoord heeft namens Ascoli, lijkt hij niet goedkoop te zijn. De spits staat nog tot 2023 onder contract bij Sassuolo: Voetbal International en Italiaanse media meldden eind januari al dat er een prijskaartje van 25 miljoen euro om zijn nek hangt.

Scamacca verruilde de jeugdopleiding van AS Roma in 2015 voor die van PSV, maar wist de Eindhovense hoofdmacht niet te halen. Later kwam hij tot tien optredens namens PEC Zwolle, die echter niet één doelpunt opleverden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws