'Bij PSV en PEC geflopte Scamacca leeft op en kost ineens 25 miljoen euro'

'Bij PSV en PEC geflopte Scamacca leeft op en kost ineens 25 miljoen euro'

Gepubliceerd: zaterdag 11 januari 2020 om 08:49za 11-01-2020 om 08:49

Laatste update: zaterdag 11 januari 2020 om 09:18za 11-01-2020 om 09:18

Gianluca Scamacca flopte bij PSV en PEC Zwolle, maar kost desondanks een vermogen. Zijn werkgever Sassulo vraagt 25 miljoen euro aan Benfica en AC Milan, die geïnteresseerd zijn. Sassulo maakt het de clubs niet makkelijk.

Dat melden Italiaanse media en Voetbal International. De 21-jarige Scamacca (1 meter 96) werd in 2015 op zestienjarige leeftijd door PSV overgenomen van AS Roma. Hij moest uiteindelijk de stap naar het eerste maken, maar dat lukte hem niet.

Sassuolo ging twee jaar later met Scamacca aan de haal. De club verhuurde hem aan Cremonese, PEC Zwolle en Ascoli. Bij laatstgenoemde club scoorde hij zes keer in vijftien wedstrijden. In Zwolle kon de Italiaan geen potten breken. Hij scoorde geen enkele keer.

Omdat Scamacca het bij Ascoli wél goed doet denkt Sassuolo goed aan hem te kunnen verdienen. Benfica en Milan namen contact op, maar kregen een forse vraagprijs te horen. Benfica bood zelfs al tien miljoen. Dat werd zonder pardon van tafel geveegd. Naar verluidt vraagt Sassulo maar liefst 25 miljoen euro voor Scamacca. 

Beide clubs zijn nog in onderhandeling met Sassulo over de vraagprijs en geven niet op.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws