'We speelden tegen Feyenoord en de Zweedse bondscoach was er blijkbaar ook'

'We speelden tegen Feyenoord en de Zweedse bondscoach was er blijkbaar ook'

10-04-2020 19:54
7

Willem II-verdediger Sebastian Holmén werd na de wedstrijd tegen Feyenoord – de voorlopig laatste die hij speelde – op aangename wijze verrast. De Zweedse bondscoach Janne Andersson bleek op zondag 8 maart aandachtig toeschouwer in De Kuip.

Holmén speelde in 2015 en 2016 zijn enige vier interlands voor Zweden en wist van niets. "Ik hoorde het pas een daar dagen later, toen ik geïnterviewd werd voor de krant (het Brabants Dagblad, red.). We speelden tegen Feyenoord en hij was er blijkbaar ook", vertelt hij aan Fotbollskanalen. "Natuurlijk was het leuk om te horen. Wij verloren helaas met 3-1, maar ik speelde voor mijn gevoel wel aardig. Hopelijk denkt hij er ook zo over."

Andersson was op dat moment nog bezig met de aankomende interlandperiode, die echter uit de planning is gehaald vanwege de uitbraak van het coronavirus. "Ik heb Andersson niet gesproken, dus ik zou niet kunnen zeggen of ik serieus in beeld was voor een oproep", aldus Holmén, die tijdens Nederland-Zweden op 10 oktober 2017 voor het laatst op de bank zat tijdens een interland.