'Barça nog altijd geïnteresseerd in peperdure flop van Tottenham Hotspur'

'Barça nog altijd geïnteresseerd in peperdure flop van Tottenham Hotspur'

12-04-2020 10:35 Laatste update: 10:50
7

FC Barcelona is in de zoektocht naar een vervanger voor Ivan Rakitic en Arturo Vidal uitgekomen bij Tanguy Ndombele. Tottenham Hotspur betaalde vorige zomer liefst zestig miljoen euro voor de 23-jarige Fransman, maar hij maakte nog geen moment indruk.

Ndombele zit voornamelijk op de bank onder manager José Mourinho en wil na dit seizoen alweer vertrekken als zijn situatie niet verandert, meldt L'Équipe. Ondanks zijn moeizame prestaties bij Spurs ziet Barça het nog altijd zitten in de dynamische middenvelder. Ook El Mundo Deportivo schrijft over de interesse van de Catalanen in Ndombele.

Wedden

Meer odds

Volgens die sportkrant is de Fransman echter één van de namen op het lijstje. De Spaanse kampioen zou een aanvallende middenvelder willen aantrekken, maar ook Fabián Ruiz is een kandidaat. MD herhaalt dat een nieuwe nummer negen topprioriteit is. Lautaro Martínez geldt als de belangrijkste kandidaat. Verder staat een verdediger, Luiz Felipe, Dayot Upamecano en Aymeric Laporte worden genoemd, op het wensenlijstje en zou Neymar de kers op de taart zijn.

Overigens kreeg de relatie tussen Mourinho en Ndombele deze week een opvallende twist. De middenvelder had dinsdag net zijn oefenprogramma afgewerkt in de ochtend, toen zijn Portugese manager onverwachts voor de deur stond, schrijft L'Équipe. Hij nam zijn speler mee voor een extra training. Dat kwam Mourinho op de nodige kritiek te staan.