Ik waardeer erg hoe Peter Bosz met de spelers en met mij communiceert

"Ik waardeer erg hoe Peter Bosz met de spelers en met mij communiceert"

Gepubliceerd: vrijdag 17 april 2020 om 12:00vr 17-04-2020 om 12:00

Bayer Leverkusen-speler Nadiem Amiri is vol lof over trainer Peter Bosz. Onder zijn leiding is de middenvelder basisspeler en Duits international geworden. Amiri kwam afgelopen zomer over van TSG Hoffenheim.

"Ik waardeer erg hoe Peter Bosz met de spelers en met mij communiceert", zegt Amiri op de site van de Bundesliga. "Vanaf het eerste moment zei hij: je hebt alle tijd van de wereld, focus en train zonder druk. Als ik fouten maak, moet ik gewoon doorgaan. Ik moet met vrijheid spelen. Hij heeft mij een completere speler gemaakt."

"In wedstrijden zie je dat ik de juiste beslissingen neem, de snelle beslissingen. Hiervoor zou ik de beslissende pass willen geven of een tegenstander willen poorten. Nu speel ik constanter. Natuurlijk zijn er ook wedstrijden waarin niet alles lukt. Maar een van mijn kwaliteiten is nu dat ik constant presteer. Daarin heeft Bosz me heel erg geholpen."

Amiri voelt zich goed in Leverkusen. "Ik denk dat ik me goed heb aangepast. Veel spelers hebben een half jaar nodig om te wennen, maar bij mij ging het sneller. Ik heb me goed aangepast aan de club en het team en de fans hebben me goed opgevangen. Ik ben erg blij. Het was de juiste beslissing om naar Leverkusen te komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws