EK-droom gaat niet door: 'Drie duels in Amsterdam zou hoogtepunt zijn'

EK-droom gaat niet door: 'Drie duels in Amsterdam zou hoogtepunt zijn'

18-04-2020 10:41
22

Tim Krul had gehoopt op een plek in de EK-selectie van bondscoach Ronald Koeman, maar moet in verband met het uitstellen van het toernooi nu een jaar geduld hebben. Hij hoopt dat het er volgend jaar wél van komt.

Krul maakt dit seizoen indruk bij Norwich City en was hard op weg naar een plek in de selectie, maar zag zijn droom in rook opgaan. "Ik had er natuurlijk wel op gehoopt. Een EK in je eigen land met drie fantastische wedstrijden in Amsterdam zou een hoogtepunt zijn voor iedereen", zegt Krul bij Veronica Inside. "Daar balen we met z'n allen van. Dan volgend jaar maar. Dan hebben we een EK en het jaar daarna een WK."

Krul lijkt momenteel niet bezig met een transfer naar een andere club. Hij ligt nog tot 2022 vast in Norwich. "Nee, dat is Norwich op dit moment. Er zijn nu belangrijkere dingen dan contracten. Erin blijven met Norwich is nog steeds het grote doel."

De kans is groot dat Norwich niet degradeert uit de Premier League als de competitie stop wordt gezet.. The Canaries staan laatste. "Ja, dat klopt. Dat is de grootste kans op dit moment", lacht de doelman.