'Miljoenen lonken voor NEC: volgende club toont interesse in Musaba'

18 april 2020 om 11:35

Niet alleen Borussia Dortmund en VfB Stuttgart hebben belangstelling voor Anthony Musaba, ook Olympique Marseille heeft het vizier gericht op de uitblinker van NEC. De kans is groot dat NEC een flink bedrag gaat incasseren voor de aanvaller.

Dat meldt de Gelderlander. Musaba is een van de belangrijkste spelers van NEC en werd al in verband gebracht met Bayern München. Hij heeft nog een contract voor één jaar in Nijmegen en levert zijn club waarschijnlijk een flink bedrag op. Volgens de Gelderlander gaat het om miljoenen.

Algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC is openhartig en bevestigt dat Musaba gewild is. "Tijdens de winterstop hebben meerdere clubs bij ons geïnformeerd naar Anthony", zegt hij tegen de krant.

Van Schaik ziet dat Musaba zich goed ontwikkeld heeft en noemt hem 'een unieke speler'. "Dit seizoen zetten we vol in op de eigen jeugd. Wat nu gebeurt met Musaba is een bevestiging van onze visie. Wij wachten nu af. Hij heeft nog een jaar contract. We zitten in goede positie. We houden er ernstig rekening mee dat clubs zich voor hem gaan melden."