Van Polen wil Eredivisie-wedstrijd op Tweede Kerstdag: Dan is mijn vrouw jarig

Van Polen wil Eredivisie-wedstrijd op Tweede Kerstdag: "Dan is mijn vrouw jarig"

Gepubliceerd: maandag 20 april 2020 om 07:55ma 20-04-2020 om 07:55

Laatste update: maandag 20 april 2020 om 08:04ma 20-04-2020 om 08:04

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen kan niet wachten op volgend seizoen. Als er de komende maanden nog niet gevoetbald wordt in Nederland, lonkt een loodzwaar jaar met het eventuele Eredivisie-restant én de uitgestelde start van de nieuwe jaargang.

Van Polen is hongerig en heeft geen enkele moeite met dubbele programma's. "Daar heb ik wel écht zin in", verduidelijkt hij in De Telegraaf, om met een knipoog te vervolgen: "Als ik de KNVB een advies mag geven: thuiswedstrijdje voor PEC op Tweede Kerstdag. Dan is mijn vrouw jarig en zit normaal heel het huis vol. Kan ik dat makkelijk even ontglippen. Maar: laten we hier eerst goed uit komen met zijn allen."

Van Polen is bezig aan zijn dertiende seizoen bij PEC Zwolle. Zijn contract loopt af en duidelijkheid over de toekomst heeft de 34-jarige verdediger nog niet gekregen. "Ik begrijp heel goed dat de club nu iets anders aan het hoofd heeft dan het contract van Bram van Polen", stelt hij. Van Polen heeft met PEC de afspraak gemaakt om na zijn carrière in een andere functie door te gaan in Zwolle, maar beide partijen willen er nog een jaar als speler aan vastplakken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws