'Werder Bremen ziet Rashica-miljoenen in rook opgaan bij degradatie'

'Werder Bremen ziet Rashica-miljoenen in rook opgaan bij degradatie'

22-04-2020 14:51
9

De transfer van Milot Rashica naar RB Leipzig is allesbehalve rond, meldt nu ook BILD. Weser Kurier schreef vorige week dat de transfer van de ex-Vitessenaar in kannen en kruiken is. Dat werd ontkend door RB Leipzig en ook BILD heeft andere informatie.

Ja, Leipzig is geïnteresseerd in Rashica, maar de club weigert te voldoen aan de vastgestelde vraagprijs van 38 miljoen. Dat is het bedrag dat in het contract van de Kosovaar staat.

BILD weet dat Rashica nog maar 15 miljoen euro kost als Werder Bremen uit de Bundesliga degradeert. Leipzig wil praten met Werder, maar alleen in die situatie. Of Werder degradeert is nog de vraag, maar de club zit wel in grote problemen. De Bundesliga wordt namelijk gewoon afgemaakt en dus moet Werder, dat zeventiende staat, zichzelf zien te redden.

Leipzig-trainer Julian Nagelsmann sprak volgens BILD al met Rashica, die zelf dolgraag een transfer wil maken. De Duitse boulevardkrant benadrukt dat Leipzig niet van plan is om de financiële grenzen op te zoeken voor Rashica.