'FC Barcelona shockeert met megabod op ster van Serie A-hekkensluiter'

'FC Barcelona shockeert met megabod op ster van Serie A-hekkensluiter'

Gepubliceerd: donderdag 23 april 2020 om 11:59do 23-04-2020 om 11:59

FC Barcelona gaat vol voor Brescia-talent Sandro Tonali. Althans, dat meldt Corriere dello Sport. Het Italiaanse dagblad spreekt van een 'schokkend aanbod' uit Spanje.

Tonali (19) staat te boek als de 'golden boy' van het Italiaanse voetbal, maar speelt ondanks belangstelling van de complete Italiaanse top én een vaste plek in de nationale ploeg van Italië nog steeds bij Serie A-hekkensluiter Brescia. Nu mengt ook FC Barcelona zich nadrukkelijk in de race om de talentvolle middenvelder.

Volgens Corriere dello Sport heeft de Catalaanse grootmacht een bod van 60 miljoen euro uitgebracht op Tonali. Daarnaast is Barça bereid om twee talenten 'met een waarde van vijf tot zeven miljoen euro' in de deal te betrekken, klinkt het. Wie dat zijn, is niet bekend.

Brescia heeft nog niet gereageerd op de aanbieding. Dat lijkt een bewuste tactiek, omdat ook Paris Saint-Germain geïnteresseerd is in Tonali. De Franse kampioen heeft meer financiële middelen en zal het Barça-bod overtreffen, zo is de hoop bij de Brescia-leiding. Ook Internazionale heeft grote belangstelling.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws