'Gewilde Kökcü slaat tweede aanbieding af: verschil met Feyenoord is nog groot'

'Gewilde Kökcü slaat tweede aanbieding af: verschil met Feyenoord is nog groot'

Gepubliceerd: zaterdag 25 april 2020 om 08:14za 25-04-2020 om 08:14

Feyenoord en Orkun Kökcü hebben tot dusver geen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De middenvelder heeft een tweede aanbieding van technisch directeur Frank Arnesen naast zich neergelegd, meldt Voetbal International.

Volgens het weekblad is het verschil tussen vraag en aanbod nog groot. Hoewel de negentienjarige Kökcü tot medio 2023 vastligt, kan Feyenoord niet de hoofdprijs voor hem vragen tot hij een volwaardig contract tekent. Er is concrete interesse van de Spaanse clubs Sevilla, Real Betis en Valencia, terwijl ook de Premier League-topclubs Chelsea en Arsenal hem graag zien komen.

Arnesen is er al met al veel aan gelegen om Kökcü snel langer te binden. De Turkse middenvelder speelt ook een belangrijke rol in de plannen van trainer Dick Advocaat. Feyenoord zoekt desondanks wel naar versterkingen in de middenlinie. Joey Veerman is een mogelijkheid, maar Feyenoord wil of kan nog niet aan de transfersom voldoen die sc Heerenveen verlangt.

De Rotterdammers richten zich vooral op transfervrije spelers. Zo heeft de club Vitesse-aanvoerder Bryan Linssen in het vizier om de aanval te versterken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws