Snoei furieus: 'Ik ben echt megateleurgesteld in hem, onbegrijpelijk en bizar'

26 april om 11:11

Mike Snoei verwijt het KNVB-commissaris Han Berger 'persoonlijk' dat niet De Graafschap en SC Cambuur, maar RKC Waalwijk en ADO Den Haag volgend seizoen in de Eredivisie spelen. De trainer van de Doetinchemse club haalt genadeloos uit.

"Dit verwijt ik Han Berger persoonlijk", aldus een ziedende Snoei tegen Voetbal International. "Dat heb ik hem ook gezegd hoor. Ik heb hem gebeld. Netjes dat hij opnam, maar dat had hij misschien beter niet kunnen doen."

"Wij waren blij met zijn positie in de rvc, maar wat heeft hij daar zitten doen? Ik ben zo benieuwd waarom hij niet is opgekomen voor zijn twee oude cluppies (De Graafschap en Cambuur, red.). Ik ben echt megateleurgesteld in hem. Ik vind dit onbegrijpelijk en bizar."

Snoei kan de keuze van de KNVB niet verklaren en is er 'kapot van'. "Wij wilden promoveren, daar ging het om en we stonden op een plek die recht gaf op promotie. Hier ga ik heel lang last van hebben. Ik wil naar De Arena, naar De Kuip, niet weer naar Helmond Sport en TOP Oss. Ik kan het gewoon niet begrijpen."